PS-logo_gray-and-red_ELITE_no_shadow-1024x357

PS-logo_gray-and-red_no_shadow

PremiumShield Elite Vuil afstotend en Lakbescherming

Dit is ons top product "PremiumShield Elite" lakbescherming. Deze folie is afgewerkt met een geavanceerde toplaag, ontworpen om niet alleen tegen steenslag ed. te beschermende maar ook tegen vuil, zuren, schuurmiddelen en oplosmiddelen waardoor minder regelmatig en minder intensief onderhoud nodig is.

PremiumShield Elite is de industrie standaard voor lakbescherming. PremiumShield Elite is een glasheldere 0.16mm urethaan dubbel geëxtrudeerde folie met een extra 0.006mm supercoating en een helder acryl lijm systeem. De folie is speciaal ontworpen voor oppervlaktebescherming van gelakte, gel gecoate of andere kwetsbare oppervlakken met behoud van het aanzicht van het oppervlak. PremiumShield Elite is UV neutraal, behoudt zijn helderheid waardoor er geen kleurverschil met onbeschermde delen ontstaat.

Duurzaamheid, superieure prestaties en een breed scala milieu-voordelen ten aanzien van elke andere vorm van lakbescherming maakt PremiumShield Elite swerelds beste bescherming tegen, steenslag vuil, vloeistoffen en andere potentiële schadelijke invloeden.

Op Premium Shield Elite heeft u levenslange garantie.

PremiumShield Lakbescherming

Standaard PremiumShield beschermt de lak tegen steenslag en andere invloeden, maar zonder de vlekbestendigheid van de Elite versie. PremiumShield is de industrie standaard voor lakbescherming.

PremiumShield is een glasheldere 0.16mm urethaan dubbel geëxtrudeerde folie met een helder acryl lijm systeem. De folie is speciaal ontworpen voor de oppervlaktebescherming van gelakte, gel gecoate of andere kwetsbare oppervlakken te beschermen met behoud van het aanzicht van het oppervlak. PremiumShield is UV neutraal, behoudt zijn helderheid waardoor er geen kleurverschil met onbeschermde delen ontstaat.

Duurzaamheid, superieure prestaties en een breed scala milieu-voordelen ten aanzien van elke andere vorm van lakbescherming maakt PremiumShield swerelds beste bescherming tegen vloeistoffen, steenslag en andere potentiële schadelijke invloeden.

Op Premium Shield heeft u 5 jaar garantie.